Електрична ограда за коње

Електрична коњска ограда може бити право решење захваљујући својој практичности и економичности.

Временом, све више узгајивача широм света, као средство за држање својих животиња, користи електричну ограду. То је алат који се све чешће користи јер се лако прилагођава свим потребама. Може се изградити за:

• дуге или кратке ограде,
• узгајане или дивље животиње,
• слети са струјом од 220 В или без струје користећи батеријски уређај од 12 В.
Коњи су свакако међу домаћим животињама за које се све више користи електрична ограда.

Електрична ограда за коње: које материјале користити?
Конструкција електричне ограде за коње захтева мале разлике у односу на друге животиње, пре свега у погледу материјала који ће се користити.

У ствари, за коње је неопходно поставити ограду са вишим стубовима од других животиња, па из тога следи да чак и висина жица или трака мора бити другачија од стандарда који се користе за друге животиње.

Препоручене висине за коње су:

• прва линија 85 цм од земље
• друга линија 140 цм од земље
Због тога је, такође, рачунајући дубину у коју се колац мора убацити у земљу, потребно користити кочиће дужине око 2 метра.

Геми Елеттроница: наша решења за електричну ограду за коње
Међу производима за електричне ограде које Геми Елеттроница има на располагању, поред 220 В или 12 В батеријских енергената и изолатора за дрвене стубове и гвоздене стубове, постоје и различите врсте жице и трака.

Жица, пресек од 4 мм², препоручује се за коње, или је прикладнија трака.

Коњ је у ствари животиња са нешто слабије развијеним видом него код других животиња; стога, већа дебљина мреже олакшава животињи да види електричну ограду око ње.

Геми Елеттроница иза себе има дугу историју у свету електричних ограда, њени производи су сертификовани у складу са законом и јасно направљени у Италији.

Геми Елеттроница је најбоље решење за вашу електричну ограду за коње.

Производи доступни директно на овом линку.