Батерије

Батерије су кључни састојак када се бира енергијски извор за електричне ограде. Зато је важно да се изабере батерија која ће бити поуздана и да ће трајати дуго. Геми енергизер батерије су идеалан избор за ову намену, поготово за Б12 енергезере Геми Елеттроница, јер су произведене у Италији и гарантују квалитет и дуготрајне перформансе.

Батерије за електричне ограде

Када вам је потребна енергија за електричну ограду, важно је имати поуздан извор који ће је довести до живота. Батерије за електричне ограде су специјално дизајниране да пруже поуздану енергију и да буду компатибилне са енергијским енергезерима. Одабир праве батерије може бити кључан за ефективан рад ваше електричне ограде.

Батерија 12В

Батерија 12В је прилагођена за коришћење са енергијским енергезерима који захтевају овај напон. Оваква батерија је често коришћена за електричне ограде на већим површинама, јер је њен капацитет већи и пружаје већу стабилност електричној огради.

Батерија 9В за електричну ограду

Батерија 9В је још један избор када је у питању енергија за електричну ограду. Она је мањих димензија и мањег капацитета од батерије 12В, али је зато и болје прилагођена за мање ограде и кратке периоде коришћења.

Осим што су произведене у Италији и гарантују квалитет и поузданост, батерије Геми Елеттроница такође имају и дуготрајне перформансе, што је од великог значаја када се ради о електричним оградама. Такође, ове батерије су комбиноване и могу се користити и са осталим енергијским енергезерима, што их чини вишефункционалним и компатибилним са различитим потребама корисника.

Када је у питању безбедност ваше сопственике и животиња, правилно одабрана батерија за електричну ограду може бити од кључног значаја. Зато је важно имати на уму квалитет и перформансе при одабиру батерије, као што су батерије Геми Елеттроница. Тражите квалитет и поузданост, одаберите Геми батерије за вашу електричну ограду!

Read more »

Postoji 1 proizvod.

Grid
Grid-2
List
List-2
Catelog
71,35 KM89,19 KMOsnovna cena-20% offCena
71,35 KM89,19 KMOsnovna cena-20% offCena
Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
  • -20%
  Геми Елеттроница Оловна батерија 12 Волт 7,2 Ампере ПАНАСОНИЦ за електричне ограде електричне ограде електрифициране ограде Електрична ограда, електрифицирана ограда, ограда за пашњаке - за коње, поније, краве, козе, овце, дивље свиње, јелене, говеда Оловно-киселинска батерија, идеална за напајање уређаја Б12-2/Б24 12 Волти...
  71,35 KM89,19 KMOsnovna cena-20% offCena
  Batteria al piombo 12 Volt 7,2 Ampere PANASONIC - Gemi Elettronica
   • -20%
   Геми Елеттроница Оловна батерија 12 Волт 7,2 Ампере ПАНАСОНИЦ за електричне ограде електричне ограде електрифициране ограде Електрична ограда, електрифицирана ограда, ограда за пашњаке - за коње, поније, краве, козе, овце, дивље свиње, јелене, говеда Оловно-киселинска батерија, идеална за напајање уређаја Б12-2/Б24 12 Волти...
   71,35 KM89,19 KMOsnovna cena-20% offCena

   Questions and Answers

   Електрична ограда: чему служи?

   Електрична ограда Геми - 100% произведена у Италији - користи се за одбијање дивљих животиња као што су дивље свиње, јелени, лисице итд. Сврха електричних ограда је заштита територије од ружних инвазија. Такође се користи за држање животиња као што су краве, овце, свиње итд. То нема везе са ловом. Поседујемо све правне сертификате за производњу и продају електричних ограда. Ово је једино законско решење за оне који желе да заштите своје засаде.

   Да ли је електрична ограда опасна за људе?

   Електрична ограда за животиње није опасна ни за људе ни за животиње. Као и за све, чак и за електричне ограде постоји стандард који утврђује вредности које треба поштовати. Енергезатор ограде је производ који емитује испрекидане импулсе ниске ампераже.

   Шта вам је потребно за електричну ограду за дивље свиње и друге животиње?

   Да бисте направили електричну ограду за животиње потребни су вам: Геми енергисер - 100% Маде ин Итали - за ограде које одводе струју до ограде, електрична проводна жица за ограду и изолатори за електрифициране ограде причвршћене на стубове да држе жицу .

   Зашто уметнути 3 стуба за уземљење електричне ограде?

   Уземљење је основна ствар за функционалност електричне ограде за животиње, па се препоручује да се то уради исправно. Да би се остварило укупно пражњење струје помоћу енергајзера, потребно је извршити уземљење убацивањем 3 поцинкована стуба од 1 метар у земљу. Морају бити постављени на удаљености од 3 метра, 80 цм у влажној земљи и 20 цм споља, а затим их спојити жутим каблом. Заједно са електричном оградом испоручујемо само 1 метар кабла који се мора прикључити на први стуб. Препоручује се да се то уради тамо где постоји вегетација, дакле влажно земљиште. Аридно земљиште није проводљиво. Према спроведеним тестовима, постављањем 3 стуба на било који терен, неће бити проблема са функционалношћу. Ако ставите само један колац, снага струјног филца биће мања од његовог домета и животиње ће моћи да пређу ограду.

   Колико дуго траје батерија за преносиви енергајзер и који да користим?

   За Б12 енергајзер довољно је користити аутомобилску батерију од 12В 40Ах. Аутономија, ако нема дисперзије у електричној огради, је око 10/12 дана. Иначе траје мање.

   Струја је мало далеко од ограде за електричне животиње. Шта да радим? Како спојити две ограде?

   Ако је струја далеко од електричне ограде, за ваш Геми енергисер - 100% произведен у Италији - имамо високонапонски укрштајући кабл који може да ради на површини или испод земље, без пражњења. Са овим каблом могуће је водити струју по огради, без икаквог распршивања. Кабл за електричне ограде се такође може користити за спајање две ограде, затим спојити један крај са првом оградом, а други крај са другом оградом, када је мало растојања између једне ограде и друге.

   Како видети да ли има струје на огради?

   Да бисте проверили да ли постоји струја на електричној огради за животиње, само однесите врх шрафцигера са изолованом дршком неколико мм даље од жице за ограду. У тренутку када чујете куцање, то значи да постоји струја на електричној огради.

   Како инсталирати електричну ограду?

   Енергезатор се не може држати на отвореном. Мора се држати у затвореном простору како би се спречило оштећење од временских прилика. Да би испразнио сву своју струју, мора се уземљити убацивањем 3 поцинкована стуба од 1 метар у земљу. Морају се поставити на удаљености од 3 м, 80 цм у земљи (мокро) и 20 цм споља, а затим спојити жуто-зеленим каблом. Уређај има црвени позитивни кабл на свом излазу који је повезан са оградом и жуто-зелени кабл који је повезан са првим уземљеним стубом. Никада немојте повезивати два електрификатора на исту жицу, јер се два импулса могу међусобно поништити, узрокујући проблеме. Можете повезати два електрификатора на исту ограду, али их држите на две одвојене жице.