Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

Brend GEMI je rođen 1983. godine iz iskustva Domenica Giangreca, specijaliste u oblasti industrijske elektronike i automatizacije. GEMI se oduvijek isticao svojom visokom tehnologijom i profesionalnošću, kako u dizajnu i razvoju proizvoda, tako i u pažnji prema kupcu. Dio ovog fokusa je mogućnost testiranja proizvoda u trajanju od 100 dana, uz potpuni povrat novca i bez potrebe navođenja razloga.
Vrijednosti GEMI-ja su njegove prednosti: kvalitet, poštenje i usluga prema kupcima. Tokom godina, kompanija se istakla u proizvodnji odvoda za dimnjake, uzdižući se u sam vrh sektora širom svijeta.

Vodeći proizvod proizvodnje je usisivač GEMI, rezultat saradnje između Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) i Univerziteta Basilicata - Odsjek za inženjerstvo i fiziku životne sredine u „Projektu razvoja sistema za optimizaciju inovativni sistem usisavanja“.

Međutim, projekti se ovdje ne zaustavljaju: GEMI Elettronica surađuje sa univerzitetima i stručnim institutima, na istraživanju i razvoju proizvoda koji su uvijek u prvom planu

Naši certifikati za izvlačenje kamina

Gemi u Evropi

Certifikati

Gemi Elettronica - Registered Trademark