Електрична ограда за животиње: како је изградити на брз, сигуран и ефикасан начин

Електрична ограда за животиње: како је изградити на брз, сигуран и ефикасан начин

Електрична ограда је алат који се годинама користи све чешће захваљујући својој свестраности.

У ствари, електрична ограда се може изградити и за заштиту ваше баште како бисте спречили да дивље животиње уђу у њу или за чување ваших сопствених животиња.

Проблем инвазије дивљих животиња у башту је сада веома чест проблем; У ствари, на дневном реду је уништавање усева, како малих башта, тако и усева великих фарми, услед инвазије дивљих свиња.

Друге дивље животиње, поред дивљих свиња, познатих по наношењу штете пољопривреди, свакако су лисице, дикобрази или срндаћи. То је куга која наноси знатну штету читавој привреди, која је пољопривредна и која је одлучујућа у билансу наше земље.

Има оних који би могли да помисле да овај проблем могу да реше изградњом класичних ограда са пластичним мрежама, али животиње попут дивљих свиња свакако не заустављају ови трикови јер могу да ископају или пробуше саму мрежу. Од ових животиња можете се одбранити само стварањем електричне ограде. Иста ствар важи ако желите да држите домаће животиње као што су краве, коњи, понији, овце, кокошке или свиње унутар ограниченог подручја.

Обе радње, дакле, заштита простора од упада или чување простора са излаза, могу се спровести изградњом електричне ограде.

Материјали за изградњу исправне електричне ограде су различити, али свакако можемо рећи да се неки могу дефинисати као „неопходни“.

Међу материјалима потребним за изградњу електричне ограде за заштиту ваше баште или за чување ваших животиња имамо енергајзер, који има задатак да напаја саму ограду, проводну жицу са којом је направљена електрична ограда и изолаторе , који имају задатак да изолују струјни ток од стубова који ће служити за израду електроограде.

Поред горе наведених материјала, постоје и други, ма колико веома важни, који имају различите функције. Један од њих је и комплет за изоловане пролазе са електрифицираном опругом и изолованом ручком, или укрштање кабла у случају да треба направити подземни пролаз и друго.

Геми Елеттроница је у могућности да обезбеди све материјале корисне за израду исправне и пре свега функционалне електричне ограде (као што показује видео преглед једног од наших купаца).
Енергезатори за електричне ограде су доступни у моделима струје од 220В и моделу са двоструком снагом (220В струја или 12В батерија).

Уместо тога, избор жице се мења у складу са разлогом због којег је ограда направљена: ако је ограда направљена за одбрану од дивљих свиња, идеалан је пресек од 6 мм², ако уместо тога треба направити електричну ограду за очување домаћих животиња. можете изабрати 2,2 мм² или 4 мм².

За изолаторе су, пак, доступни и они са шрафовима за дрвене стубове и они за гвоздене стубове, оба са јединственим карактеристикама у свету.

Геми Елеттроница иза себе има дугу историју у свету електричних ограда, њени производи су сертификовани у складу са законом и јасно направљени у Италији.

Геми Елеттроница је најбоље решење за изградњу електричне ограде за заштиту баште или за чување ваших животиња!

Proizvodni asortiman električne ograde tvrtke Gemi

Kod Gemi-a, naše tvrtke, možete pronaći ne samo širok izbor vodova zaelektričnu ogradu, već i širok izbor elektrificirajućih uređaja, nudeći čak 5različitih vrsta, svaki s​​specifičnim karakteristikama i jedinstvenim prednostima:

Elektrificirajući uređaji na 220V struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do 5km;

Elektrificirajući uređaj na 220V struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do 8 km;

Elektrificirajući uređaj na bateriju 12V/220V s ​​savršenim isigurnim radom za ograde do5 km i 6J;

Elektrificirajući uređaj na bateriju 12V/220V opremljen s 2 baterijeza savršen i siguranrad za ograde do 5 km i 6J;

Elektrificirajući uređaj na bateriju 12V/220V opremljen solarnimpanelom s savršenim isigurnim radom za ograde do 5 km i 6J.

Također, nudimo širok asortiman vrhunskih električnih žica i traka, zajedno s izolatorimadizajniranim da odgovarajubilo kojoj vrsti potpore koju odaberete za svoju električnu ogradu:

Izolatori za drvene stupove;

Izolatori za željezne stupove;

Izolator s dvostrukim kukom;

Vijčani i odvijački vreteno za izolatore za drvene stupove.

U Gemi-u se ističemo od konkurencije zahvaljujući pedesetogodišnjem iskustvu u industriji isposobnosti pružanjaprilagođenih rješenja za specifične potrebe svakog klijenta. Naša pažnja prema klijentu jeopsesivna, pružajućipotpunu podršku od trenutka kupovine koja ne prestaje nakon same kupovine. Dostupni smotelefonski na +390287165556, putem chat-a ili e-pošte.

Prednosti kupovine kod Gemi-a

  1. Besplatno vraćanje u roku od 100 dana;
  2. Brza dostava diljem svijeta
  3. Svi proizvodi su proizvedeni od nas u Italiji s visokokvalitetnim sirovinama;
  4. Svi proizvodi su u skladu s ​​zakonskim sigurnosnim normama i dolaze s certifikatom;
  5. Imamo preko 5000 recenzija na najvažnijem svjetskom portalu recenzija: Trustpilot;
  6. Naše četrdesetogodišnje iskustvo je potpuno na vašoj raspolaganju.
  7. Imamo gotovo 1000 video recenzija na portalu Video recenzije TrustVideos, gdje su videosvjedočanstva korisnika.

Kupite sada!.