Електрична ограда: Да ли свиње уништавају вашу земљу? Уз Геми сада решавате свој проблем!

Електрична ограда: Да ли свиње уништавају вашу земљу? Уз Геми сада решавате свој проблем!

Геми електрична ограда одговара вашој потреби да се супротставите деструктивном деловању дивљих свиња које уништавају вашу земљу.

Присуство дивљих свиња представља прави проблем како за безбедност на путевима тако и за пољопривреду која је једна од јаких страна наше привреде.
Наша нација је у ствари веома позната по великом присуству јединствених производа у свету (ДОП и ИГП производи): вина, екстра девичанско маслиново уље да споменемо само неке који дају могућност рада многим компанијама и које су изложене ризику проблемом присуства дивљих свиња.

Проблем дивљих свиња очигледно погађа и мале фармере, који месецима и месецима мукотрпног рада уништавају у једном потезу.

Решење које Геми Елеттроница ставља на располагање је електрична ограда, која гарантује чврсту и сигурну заштиту терена.

У ствари, електрична ограда за животиње представља "психолошку" баријеру која омогућава да се животиње држе унутар или изван одређеног подручја. Електрична ограда је пројектована са намером да створи безбедносну ситуацију: за земљу, за човека и за саме животиње.

Изградња електричне ограде се одвија спајањем енергајзера на проводничку жицу; Од напона се покрећу 2 жице: црвена повезана на електричну ограду и црна, на супротној страни, за уземљење. Уземљење мора бити обављено жуто-зеленим каблом спојеним на 3 поцинкована стуба постављена 3 метра један од другог и убачена у земљу на дубини од 80 цм. На супротној страни од земље, онда почињемо са оградом која се мора урадити у затвореном кругу. Стубови електричне ограде морају бити постављени на удаљености од 4/5 метара између њих.

Геми Елеттроница за електричну ограду је размислила о свакој потреби коју купац може имати; у ствари, доступно је неколико модела Енергисера.

Производи их Геми:
Е / 220 енергезер за ограде које се напајају само из мреже од 220 волти

Ово је модел са веома ниском потрошњом енергије, у ствари се процењује да је око 6в. Препоручује се за ограде близу мреже од 220 волти, са продужетком не већим од 2 км.
Екстра јак Е / 220 енергизер за ограде које се напајају само из мреже од 220 волти

Препоручује се за ограде близу мреже од 220 волти, са продужетком не већим од 7/8 км.
Б12 / 2 енергизер напаја батерија од 12 волти

Веома је моћан, са веома ниском апсорпцијом, може се користити са било којим акумулатором од 12 волти. Препоручљиво је користити врло уобичајену аутомобилску батерију од 12В 40АХ за овај тип енергајзера.

Могуће је комбиновати Б12/2 енергајзер са соларним панелом, који делује као пуњач батерија, како би се омогућило несметано коришћење енергајзера без интервенције оператера.
9 волти / 220 волти енергезер

Батерија има три различите снаге да омогући уштеду енергије у малим оградама. Напаја га и батерија од 9 волти од 90 ах и мрежа од 220 волти преко напајања.

При максималној снази може се оградити више од 10 хектара земљишта. Када се напаја од 220 волти, још је снажнији и троши само 5 вати електричне енергије.

Геми енергисер за електричне ограде израђен је у складу са европским стандардом ЦЕИ ЕН 60335-2-76 специфичним за ову врсту производа.
Поред Енергизер-а, потребно је користити и проводну жицу и изолаторе за дрвене стубове (слика лево) или за гвоздене стубове (слика десно).
За проблем дивљих свиња препоручљиво је користити оловну жицу од 6 мм, коју карактерише присуство 8 оловних жица.

Могуће је изабрати 3 различите дужине жице у зависности од потреба (250м, 500м, 1000м).
За мање животиње, с друге стране, могуће је користити оловну жицу од 4 мм која има 6 оловних жица унутра или оловну жицу од 2,2 мм која се састоји од 4 оловне жице.

Све проводне жице међу својим карактеристикама имају јаку затезну чврстоћу и јаку отпорност на мраз.
Са Геми електричном оградом коначно можете да се опустите и потпуно посветите свом послу, без ризика да га униште дивље свиње.

Проблем дивљих свиња је сада уобичајена пошаст, а електрична ограда, коју је дизајнирао и продаје Геми Елеттроница, представља решење.

Proizvodni asortiman električne ograde tvrtke Gemi

Kod Gemi-a, naše tvrtke, možete pronaći ne samo širok izbor vodova zaelektričnu ogradu, već i širok izbor elektrificirajućih uređaja, nudeći čak 5različitih vrsta, svaki s​​specifičnim karakteristikama i jedinstvenim prednostima:

Elektrificirajući uređaji na 220V struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do 5km;

Elektrificirajući uređaj na 220V struje s ​​savršenim i sigurnimradom za ograde do 8 km;

Elektrificirajući uređaj na bateriju 12V/220V s ​​savršenim isigurnim radom za ograde do5 km i 6J;

Elektrificirajući uređaj na bateriju 12V/220V opremljen s 2 baterijeza savršen i siguranrad za ograde do 5 km i 6J;

Elektrificirajući uređaj na bateriju 12V/220V opremljen solarnimpanelom s savršenim isigurnim radom za ograde do 5 km i 6J.

Također, nudimo širok asortiman vrhunskih električnih žica i traka, zajedno s izolatorimadizajniranim da odgovarajubilo kojoj vrsti potpore koju odaberete za svoju električnu ogradu:

Izolatori za drvene stupove;

Izolatori za željezne stupove;

Izolator s dvostrukim kukom;

Vijčani i odvijački vreteno za izolatore za drvene stupove.

U Gemi-u se ističemo od konkurencije zahvaljujući pedesetogodišnjem iskustvu u industriji isposobnosti pružanjaprilagođenih rješenja za specifične potrebe svakog klijenta. Naša pažnja prema klijentu jeopsesivna, pružajućipotpunu podršku od trenutka kupovine koja ne prestaje nakon same kupovine. Dostupni smotelefonski na +390287165556, putem chat-a ili e-pošte.

Prednosti kupovine kod Gemi-a

  1. Besplatno vraćanje u roku od 100 dana;
  2. Brza dostava diljem svijeta
  3. Svi proizvodi su proizvedeni od nas u Italiji s visokokvalitetnim sirovinama;
  4. Svi proizvodi su u skladu s ​​zakonskim sigurnosnim normama i dolaze s certifikatom;
  5. Imamo preko 5000 recenzija na najvažnijem svjetskom portalu recenzija: Trustpilot;
  6. Naše četrdesetogodišnje iskustvo je potpuno na vašoj raspolaganju.
  7. Imamo gotovo 1000 video recenzija na portalu Video recenzije TrustVideos, gdje su videosvjedočanstva korisnika.

Kupite sada!.